Pâine prăjită franceză umplută peste noapte cu sos de zmeură

Pâine prăjită franceză umplută peste noapte cu sos de zmeură
Toastul francez umplut peste noapte cu sos de zmeură este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 6. O porție conține 741 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, pâine, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ pâine prăjită franceză cu zmeură și cremă de brânză peste noapte, Pâine prăjită franceză cu ouă cu sos de zmeură, și Pâine prăjită franceză cu sos de zmeură.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Tăiați aproape prin fiecare felie de pâine, tăind de la crusta de sus la-dar nu prin-crusta de jos. Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză, 2 linguri de zahăr, 2 linguri de marmeladă și afine. Deschideți feliile de pâine suficient pentru a întinde 1 lingură de amestec de brânză îngrămădită uniform pe 1 suprafață tăiată a fiecărei felii. Apăsați feliile de pâine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AfineAfine
MarmeladăMarmeladă
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
PâinePâine
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele, 1/4 cană de zahăr și sarea cu sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă peste pâine; întoarceți feliile cu grijă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
6
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Stropiți untul topit peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
8
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Între timp, scurgeți sucul din zmeură într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; adăugați suficientă apă pentru a măsura 3/4 cană. Într-o cratiță de 1 litru, amestecați împreună amestecul de suc, amidonul de porumb, 2 linguri de zahăr și 2 linguri de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MarmeladăMarmeladă
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se răcește 15 minute. Se amestecă zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
11
Serviți sosul cu pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista