Pâine prăjită franceză umplută peste noapte cu sos de zmeură
Toastul francez umplut peste noapte cu sos de zmeură este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 6. O porție conține 741 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, pâine, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ pâine prăjită franceză cu zmeură și cremă de brânză peste noapte, Pâine prăjită franceză cu ouă cu sos de zmeură, și Pâine prăjită franceză cu sos de zmeură.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci cu spray de gătit.
Tăiați aproape prin fiecare felie de pâine, tăind de la crusta de sus la-dar nu prin-crusta de jos. Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză, 2 linguri de zahăr, 2 linguri de marmeladă și afine. Deschideți feliile de pâine suficient pentru a întinde 1 lingură de amestec de brânză îngrămădită uniform pe 1 suprafață tăiată a fiecărei felii. Apăsați feliile de pâine împreună.
Se pune în vasul de copt.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele, 1/4 cană de zahăr și sarea cu sârmă până se omogenizează bine.
Se toarnă peste pâine; întoarceți feliile cu grijă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Stropiți untul topit peste pâine.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, scurgeți sucul din zmeură într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; adăugați suficientă apă pentru a măsura 3/4 cană. Într-o cratiță de 1 litru, amestecați împreună amestecul de suc, amidonul de porumb, 2 linguri de zahăr și 2 linguri de marmeladă.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se răcește 15 minute. Se amestecă zmeura.
Serviți sosul cu pâine prăjită.