Pâine prăjită franceză umplută cu sos de fructe de pădure

Pâine prăjită franceză umplută cu sos de fructe de pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați toastul francez umplut cu sos de fructe de pădure. Această rețetă face 4 porții cu 715 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, amidon de porumb, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Pâine Prăjită Cu Fructe De Pădure, Unt De Arahide, Fructe De Pădure Și Banane Umplute Pâine Prăjită, și Pâine prăjită cu scorțișoară cu sos de fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, bateți crema de brânză, zahărul, coaja de portocală și scorțișoara până se omogenizează; deoparte. Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați un buzunar în crusta fiecărei felii de pâine. Umpleți fiecare buzunar cu umplutură de 1-2 linguri. Înmuiați pâinea în amestec de ouă pe ambele părți. Se prăjesc pe o tavă fierbinte unsă timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Pentru sirop, combinați apa, siropul de arțar, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță. Aduceți la fierbere; fierbeți 2 minute pentru a se îngroșa. Reduceți căldura; adăugați afine și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când boabele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Serviți peste pâine prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista