Pâine prăjită franceză umplută cu sos de fructe de pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați toastul francez umplut cu sos de fructe de pădure. Această rețetă face 4 porții cu 715 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, amidon de porumb, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Pâine Prăjită Cu Fructe De Pădure, Unt De Arahide, Fructe De Pădure Și Banane Umplute Pâine Prăjită, și Pâine prăjită cu scorțișoară cu sos de fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, bateți crema de brânză, zahărul, coaja de portocală și scorțișoara până se omogenizează; deoparte. Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle, laptele și vanilia.
Tăiați un buzunar în crusta fiecărei felii de pâine. Umpleți fiecare buzunar cu umplutură de 1-2 linguri. Înmuiați pâinea în amestec de ouă pe ambele părți. Se prăjesc pe o tavă fierbinte unsă timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Pentru sirop, combinați apa, siropul de arțar, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță. Aduceți la fierbere; fierbeți 2 minute pentru a se îngroșa. Reduceți căldura; adăugați afine și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când boabele sunt fragede.
Serviți peste pâine prăjită franceză.