Pâine prăjită franceză umplută cu sos de fructe de pădure

Pâine prăjită franceză umplută cu sos de fructe de pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați toastul francez umplut cu sos de fructe de pădure. Această rețetă face 4 porții cu 715 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, amidon de porumb, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Pâine Prăjită Cu Fructe De Pădure, Unt De Arahide, Fructe De Pădure Și Banane Umplute Pâine Prăjită, și Pâine prăjită cu scorțișoară cu sos de fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, bateți crema de brânză, zahărul, coaja de portocală și scorțișoara până se omogenizează; deoparte. Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați un buzunar în crusta fiecărei felii de pâine. Umpleți fiecare buzunar cu umplutură de 1-2 linguri. Înmuiați pâinea în amestec de ouă pe ambele părți. Se prăjesc pe o tavă fierbinte unsă timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Pentru sirop, combinați apa, siropul de arțar, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță. Aduceți la fierbere; fierbeți 2 minute pentru a se îngroșa. Reduceți căldura; adăugați afine și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când boabele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Serviți peste pâine prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista