Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Piersici

Toastul francez umplut cu piersici este o rețetă americană care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 242 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți extract de vanillan, piersici în sirop extra-ușor, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Toast Francez Umplut Cu Mascarpone Cu Compot De Piersici, Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită, și Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită.
Instrucțiuni
Aranjați jumătate din pâine într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu piersici, nuci pecan și pâine rămasă.
Într-un castron mic, bateți ouăle, albușurile, laptele, zahărul, 1 linguriță de scorțișoară și vanilia; se toarnă peste pâine. Se acoperă și se dă la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 20 de minute.
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul brun și scorțișoara rămasă; se taie în unt până se sfărâmă.
Se presară peste pâine prăjită.
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Serviți cu sirop, dacă doriți.