Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Ciocolată
Toastul francez umplut cu ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 294 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, suc de portocale, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Alune De Ciocolată, Pâine Prăjită Franceză Umplute Cu Ciocolată Brunch Coace, și Ciocolata Stout Cheesecake Umplute Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de unt portocaliu cu lingura de lemn până se amestecă. Capac; la frigider până la servire.
Într-un vas superficial, amestecați laptele, amestecul Bisquick, vanilia, 1 linguriță de coajă de portocală, sucul de portocale și ouăle cu furculița sau bateți până se omogenizează. În fiecare felie de pâine, tăiați buzunarul de 3 inci prin crusta superioară.
Întindeți 1 lingură de alune întinse în fiecare buzunar.
Se încălzește plita sau tigaia la foc mediu (350 buc.F); se topesc 2 linguri de unt pe plită. Înmuiați pâinea în amestec de ouă, acoperind ambele părți.
Puneți pâinea pe plita fierbinte; gatiti aproximativ 4 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Presărați pâine prăjită franceză cu zahăr pudră suplimentar; acoperiți cu o răspândire suplimentară de alune.
Se servește cu unt de portocale.