Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Ciocolată

Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Ciocolată
Toastul francez umplut cu ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 294 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, suc de portocale, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Alune De Ciocolată, Pâine Prăjită Franceză Umplute Cu Ciocolată Brunch Coace, și Ciocolata Stout Cheesecake Umplute Pâine Prăjită Franceză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de unt portocaliu cu lingura de lemn până se amestecă. Capac; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
2
Într-un vas superficial, amestecați laptele, amestecul Bisquick, vanilia, 1 linguriță de coajă de portocală, sucul de portocale și ouăle cu furculița sau bateți până se omogenizează. În fiecare felie de pâine, tăiați buzunarul de 3 inci prin crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
PâinePâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Întindeți 1 lingură de alune întinse în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se încălzește plita sau tigaia la foc mediu (350 buc.F); se topesc 2 linguri de unt pe plită. Înmuiați pâinea în amestec de ouă, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Puneți pâinea pe plita fierbinte; gatiti aproximativ 4 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați pâine prăjită franceză cu zahăr pudră suplimentar; acoperiți cu o răspândire suplimentară de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Se servește cu unt de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista