Toastul francez umplut cu caise este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 693 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de jumătăți de caise, cremă de brânză, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Caise Umplute, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Tăiați capetele din pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
3
Tăiați pâinea în 6 felii; tăiați un buzunar prin crusta superioară a fiecărei felii. Umpleți fiecare felie uniform cu amestec de brânză cremă; așezați într - un vas ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Pâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate și vanilia; se toarnă amestecul peste felii de pâine. Acoperiți și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Pâine
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Gatiti feliile de paine pe o tava unsa usor la foc mediu-mare 3 minute pe toate cele 4 parti sau pana devin aurii.