Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise
Toastul francez umplut cu caise este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 693 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de jumătăți de caise, cremă de brânză, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Caise Umplute, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Tăiați capetele din pâine.
Tăiați pâinea în 6 felii; tăiați un buzunar prin crusta superioară a fiecărei felii. Umpleți fiecare felie uniform cu amestec de brânză cremă; așezați într - un vas ușor uns de 13 x 9 inci.
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate și vanilia; se toarnă amestecul peste felii de pâine. Acoperiți și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Gatiti feliile de paine pe o tava unsa usor la foc mediu-mare 3 minute pe toate cele 4 parti sau pana devin aurii.
Serviți cu sirop de caise, dacă doriți.