Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise

Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați toastul francez umplut cu caise. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise, și Pâine Prăjită Franceză Cu Caise Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Tăiați pâinea transversal în 12 felii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
3
Tăiați o fantă orizontală în partea laterală a fiecărei felii de pâine, tăind-dar nu prin-cealaltă margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
4
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, conservele și coaja de lămâie cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Întindeți aproximativ 2 lingurițe din amestecul de cremă de brânză în interiorul fantei în fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
6
Așezați felii de pâine umplute în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-un castron mediu, bateți ouăle, jumătate și jumătate, zahărul granulat, vanilia, sarea și nucșoara cu furculița sau sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă amestecul de ouă peste feliile de pâine în tigaie și se întorc feliile cu grijă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se încălzește cuptorul la 425 F. descoperiți pâinea prăjită franceză și stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați cu zahăr pudră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista