Pâine prăjită franceză peste noapte se coace cu Topping de fructe de pădure

Pâinea prăjită franceză peste noapte cu Topping de fructe de pădure este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 327 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, suc de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca o masă de dimineață. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Pâine prăjită franceză peste noapte se coace cu Topping de fructe de pădure, Pâine Prăjită Franceză De Afine Peste Noapte Se Coace Cu Topping De Struesel, și Berry și Mascarpone peste noapte pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Puneți cuburi de pâine în vas. Într-un castron mare, bateți ouăle, jumătate și jumătate, 1/4 cană de zahăr, scorțișoara, sarea și vanilia cu sârmă până se omogenizează; se toarnă peste cuburi de pâine. Acoperiți bine; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 400 de feluri de mâncare; coaceți 25 până la 35 de minute sau până când maro auriu și cuțitul introdus în centru iese curat.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați împreună 1 cană de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de portocale până se omogenizează. Se amestecă fructele de pădure amestecate.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Gatiti aproximativ 6 minute, amestecand continuu, pana cand toppingul este usor ingrosat.
Chiar înainte de servire, amestecați căpșunile în topping.
Se serveste cald peste pâine prăjită franceză coace.