Pâine prăjită franceză peste noapte se coace cu Topping de fructe de pădure

Pâine prăjită franceză peste noapte se coace cu Topping de fructe de pădure
Pâinea prăjită franceză peste noapte cu Topping de fructe de pădure este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 327 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, suc de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca o masă de dimineață. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Pâine prăjită franceză peste noapte se coace cu Topping de fructe de pădure, Pâine Prăjită Franceză De Afine Peste Noapte Se Coace Cu Topping De Struesel, și Berry și Mascarpone peste noapte pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Puneți cuburi de pâine în vas. Într-un castron mare, bateți ouăle, jumătate și jumătate, 1/4 cană de zahăr, scorțișoara, sarea și vanilia cu sârmă până se omogenizează; se toarnă peste cuburi de pâine. Acoperiți bine; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se încălzește cuptorul la 400 de feluri de mâncare; coaceți 25 până la 35 de minute sau până când maro auriu și cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați împreună 1 cană de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de portocale până se omogenizează. Se amestecă fructele de pădure amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe MixteBoabe Mixte
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Gatiti aproximativ 6 minute, amestecand continuu, pana cand toppingul este usor ingrosat.
6
Se ia de pe foc.
7
Chiar înainte de servire, amestecați căpșunile în topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
8
Se serveste cald peste pâine prăjită franceză coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista