Pâine Prăjită Franceză Panini Cu Banane La Grătar

Pâine prăjită franceză Panini cu banane la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 888 calorii, 18g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați banane, pâine prăjită din texas, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până banane ai putea urma acest curs principal cu Banane Foster Shortcake ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de pâine prăjită franceză la grătar cu banane și miere, Pâine prăjită franceză cu banane de rom, și Pâine Prăjită Franceză Cu Banane De Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle, laptele, smântâna, sucul de portocale, vanilia, coniacul, zahărul granulat, scorțișoara, nucșoara și un vârf de sare într-un bol.
Așezați pâinea în 2 vase de copt puțin adânci într-un singur strat.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine; se lasă la macerat 10 minute.
În timp ce pâinea se înmoaie, preîncălziți un grătar la mediu.
Așezați o tigaie plată din fontă pe grătar.
Ungeți bananele cu untul topit; gătiți în tigaie până se rumenesc pe toate părțile și începeți să eliberați sucurile, aproximativ 3 minute. Folosiți o spatulă pentru a transfera bananele pe o farfurie, apoi ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie. Când bananele sunt suficient de reci pentru a le manipula, tăiați în felii groase de 1/2 inci.
Scoateți o bucată de pâine din amestecul de ouă, permițând excesului să se scurgă.
Așezați pe o tăietură, acoperiți cu patru sau cinci felii de banane, apoi acoperiți cu o altă bucată de pâine.
Ungeți ușor tigaia pe grătar cu ulei vegetal.
Adăugați sandvișul în tigaie; așezați o presă de grătar sau o tigaie grea peste sandviș pentru a-l cântări. Gatiti pana cand painea este frumos prajita si aurie, 3-4 minute. Flip, apăsați și gătiți pe cealaltă parte până la aur. Păstrați cald; repetați cu pâinea și bananele rămase, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Transferați panini în farfurii și feliați pe jumătate în diagonală; deasupra cu zahărul cofetarilor și mult sirop de arțar.
Fotografie de Miki Duisterhof