Pâine Prăjită Franceză La Cuptor
Rețeta de pâine prăjită franceză slabă la cuptor ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 35 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați produsul din ouă, pâinea, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pâine prăjită franceză slabă la cuptor cu Topping de căpșuni, Pâine Prăjită Franceză, și Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți laptele de soia, produsul din ouă și condimentele de plăcintă cu dovleac cu sârmă până se spumează. Înmuiați fiecare parte a pâinii în amestec de ouă 1 minut; așezați într-un singur strat în tigaie.
Stropiți orice amestec de ouă rămas peste pâine.
Presărați germeni de grâu uniform pe ambele părți ale pâinii.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când fundul se rumeneste; întoarce.
Coaceți cu 6 până la 8 minute mai mult sau până când fundul se rumeneste.
Se servește cu sirop sau fructe.