Pâine Prăjită Franceză De Bază

Pâine prăjită franceză de bază ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 510 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Prăjită Vegană De Bază, Sfaturi pentru o pâine prăjită franceză mai sănătoasă + pâine prăjită franceză cu fulgi de ovăz cu afine, și Pâine Prăjită Cu Scorțișoară Crunch Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Mere Acoperită Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.
Introduceți o foaie de copt în cuptor.
Așezați laptele, gălbenușurile de ou, oul, untul, zahărul, vanilia, scorțișoara și sarea într-un vas puțin adânc (un vas de copt de 13 x 9 inci funcționează bine) și bateți până când ouăle sunt rupte și încorporate uniform și zahărul s-a dizolvat.Înveliți fundul unei tigaie mari din fontă sau antiaderentă cu un strat subțire de ulei și încălziți la foc mediu până la sclipire.
Așezați câteva felii de pâine în amestecul de lapte și lăsați să stea 15 secunde. Întoarceți feliile și lăsați să stea încă 15 secunde. Ridicați pâinea, lăsați amestecul de lapte în exces să se scurgă și așezați feliile într-un singur strat în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pe fund, aproximativ 3 pana la 4 minute.Întoarceți și gătiți a doua parte până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Transferați pe foaia de copt încălzită pentru a vă menține cald. Repetați cu feliile de pâine rămase. Se pudrează cu zahăr pudră și se servește cu sirop de arțar, dacă se dorește.