Pâine prăjită franceză cu unt de fructe de pădure

Pâine prăjită franceză cu unt de fructe de pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea prăjită franceză cu unt de fructe de pădure. Această rețetă face 8 porții cu 729 calorii, 10g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mure, zahăr, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Unt De Arahide, Fructe De Pădure Și Banane, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Fructe De Pădure, și Pâine Prăjită Franceză Cu Fructe De Pădure Mixte.

Instrucțiuni

1
Faceți unturile de fructe de pădure: în loturi separate, bateți câte 2 bețișoare de unt la un moment dat, folosind accesoriul pentru tel. Comutați la atașamentul paletei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați fie zmeură, fie mure. Porniți mixerul la foc mic doar aproximativ cinci secunde, suficient de mult pentru ca boabele să înceapă să se amestece/să se despartă, dar nu atât de mult încât să se transforme într-o mizerie. Curățați vasul mixerului și atașamentele și repetați cu alt tip de boabe.Cu fiecare lot, întoarceți amestecul pe o foaie lungă de folie de plastic așezată pe o foaie lungă de folie. Folosiți folia / folia pentru a rula untul într-un cilindru: mai întâi sigilați folia de plastic în jurul cilindrului, apoi fixați folia în jurul acestuia. Răsuciți capetele, aplicând treptat mai multă presiune pe măsură ce vă răsuciți pentru a face cilindrul încordat. Odată ce este un cilindru frumos și îngrijit de folie, puneți-l în congelator timp de 30 de minute pentru a-l solidifica rapid, apoi transferați-l la frigider până când sunteți gata să-l utilizați. Untul ar trebui să fie frumos și ferm. Notă: puteți adăuga puțin zahăr pudră cernut în unt pentru a face mai mult o tartă dulce pentru pâine și brioșe! Pentru toastul francez, totuși, siropul de arțar face lucrurile dulci enough.To faceți pâinea prăjită franceză, tăiați pâinea în felii de 1/2 inch grosime. Într-un vas, amestecați gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate, zahărul, coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Bateți pentru a combina. Înmuiați feliile de pâine în amestec, acoperind ambele părți, apoi scoateți-le din vas și puneți-le deoparte. Repetați până când toată pâinea este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Încălziți tigaia sau grătarul de fier la foc mediu. Sfârâie untul în tigaie când este fierbinte. Gatiti toastul francez pe ambele parti pana se rumeneste, avand grija sa nu ardeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți unturile de fructe de pădure din frigider. Desfaceți un capăt și tăiați felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
6
Așezați câte o felie pe fiecare porție de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, apoi stropiți cu sirop de arțar cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista