Pâine prăjită franceză cu sirop de banane cu zahăr brun
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Toastul francez cu sirop de banane cu zahăr brun ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 445 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți banane, melasă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Pâine Prăjită Cu Zahăr Brun, Pâine Prăjită Cu Zahăr Brun, și Pâine prăjită umplute cu banane și sirop de arțar.
Instrucțiuni
1
Spray de gătit antiaderent
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1
Într-o cratiță mică, combinați untul, condimentele de plăcintă cu dovleac, melasa, zahărul brun și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere, adăugați banane, apoi reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Umăr
4 Căni De Făină De Grâu
(carton Bloc)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți siropul de pe foc, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Serviți peste pâine prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Nota bucătarului: face, de asemenea, un topping excelent pentru înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați pâinea în 12 felii. Rezervați 2 felii plus capetele pentru rețeta rotundă de budincă de pâine 2.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
3
Așezați restul de 8 felii pe o foaie de copt. Toast în cuptor timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți și reduceți temperatura cuptorului la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un castron mare amestecați împreună laptele, ouăle, făina, vanilia, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pulverizați o tigaie de 12 inci cu spray de gătit antiaderent și așezați-o la foc mediu. Lucrând în loturi de 4, înmuiați pâinea în aluat și înmuiați ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Căni De Bere
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Îndepărtați permițând excesului să se scurgă înapoi în vas și puneți-l în tigaia fierbinte. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați pâinea prăjită pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de sârmă și păstrați-o caldă într-un cuptor de 250 de grade F. Repetați cu felii de pâine rămase. Salvați restul de aluat și sirop suplimentar pentru budinca de pâine runda 2 rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește fierbinte cu sirop de banane cu zahăr brun.