Pâine prăjită franceză cu pere fierte, înghețată de nucă și sos de Caramel

Toastul francez cu pere, înghețată de nucă și sos de Caramel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 750 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați vin, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere fierte cu sos de Caramel condimentat, Pâine prăjită franceză cu pere și sos de rodie, și Pere fierte cu sos de cremă de ceai verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1/2 cană de zahăr și vin la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Coaja și perele de miez; tăiat în jumătate.
Se adaugă la amestecul de vin. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 până la 15 minute sau până când perele sunt crocante.
Transferați perele și lichidul de braconaj într-un castron; se răcește complet.
Tăiați fiecare jumătate de pere în 6 pene; reveniți la lichid. Acoperiți și răciți.
Bateți împreună ouăle, laptele și următoarele 4 ingrediente. Scufundați fiecare felie de pâine în amestecul de ouă condimentat.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați jumătate din feliile de pâine și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de unt și felii de pâine.
Serviți felii de pâine prăjită franceză cu pere și înghețată de nucă.
Stropiți cu sos de Caramel; aranjați mentă și panseluțe pe fiecare farfurie, dacă doriți.