Pâine prăjită franceză cu crustă de zahăr cu mere cu miere
Pâine prăjită franceză cu crustă de zahăr cu mere cu miere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 807 calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, unt, anason stelat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Scorțișoară Zahăr Crusted Pâine Prăjită Franceză, Mere de mic dejun cu crustă de pâine prăjită franceză, și Pâine Prăjită Franceză Cu Crustă De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați mere; acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Folosind lingura cu fante, transferați merele în castron. Se fierbe siropul în cratiță până se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Adăugați sirop în castron cu mere. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Bateți ouăle, gălbenușurile, laptele, 2/3 cană zahăr, vanilie și sare în vasul de copt de 15x10x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
2
Puneți pâinea într-un singur strat în amestecul de ouă; puneți amestecul de ouă peste pâine și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ouă
3
Topiți 3 linguri de unt în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Presărați fiecare tigaie cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați 3 felii de pâine în fiecare tigaie; gatiti pana devine auriu pe fund, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați deasupra felii de pâine cu zahăr, folosind 2 linguri pentru fiecare tigaie; întoarceți feliile și gătiți până la auriu adânc pe fund, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați pâinea prăjită franceză pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Așezați 1 jumătate de măr alături de fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
9
Stropiți pâinea prăjită franceză cu o parte din sirop din mere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Sirop
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
* Semințe maro în formă de stea vândute pe piețele asiatice și magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri.