Pâine prăjită franceză cu ciocolată și banane

Ciocolata & banana Pâine prăjită franceză ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 870 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 301 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de scorțișoară măcinată, pâine crustă dintr-o pâine rotundă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Prăjită Franceză Cu Banane Și Ciocolată, Ciocolată Bananan Peste Noapte Pâine Prăjită Franceză, și Bananan și pâine prăjită franceză la cuptor cu ciocolată.
Instrucțiuni
Feliați banana într-un castron mic și zdrobiți folosind o furculiță.
Adăugați ciocolata tocată și amestecați pentru a combina.
Așezați 2 felii de pâine pe suprafața de lucru. Împărțiți amestecul de ciocolată și banane între ele, întinzându-l aproape până la margini. Completați fiecare cu o a doua felie de pâine și apăsați împreună pentru a face un sandviș.
Într-un vas superficial, amestecați ouăle, smântâna dublă, siropul de arțar și extractul de vanilie. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați un sandviș în amestecul de ouă pentru a acoperi o parte, apoi răsturnați-l cu grijă, astfel încât ambele părți ale sandvișului să fie înmuiate în ou. Coborâți sandvișul în tigaia fierbinte și gătiți aproximativ 1 min pe fiecare parte, până se rumenesc și ciocolata a început să se topească. Repetați cu al doilea sandwich.
Tăiați sandvișurile în jumătate pentru a servi și presărați cu puțină scorțișoară măcinată și fie zahăr glazură, fie sirop de arțar suplimentar, dacă vă simțiți super-indulgent.