Pâine Prăjită Franceză Cu Banane Și Nuci Cu Susul În Jos
Cu susul în jos Banana-nuc pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 517 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, nuci, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Nucă De Banane, Pâine prăjită franceză Bourbon Bananan și nuc, și Pâine Prăjită Portocalie Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați zahărul brun, untul, siropul de porumb și nucile până se omogenizează. Amestecați ușor bananele. Se amestecă amestecul în vasul de copt.
Rezervați capetele de pâine pentru o altă utilizare, deoarece nu absorb foarte bine amestecul de ouă. Aranjați 2 straturi de pâine pe amestecul de banane, rupând pâinea pentru a se potrivi dacă este necesar.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele și vanilia cu sârmă până se omogenizează bine.
Se toarnă peste pâine. Acoperiți bine; refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 163°.descoperiți; coaceți 45 până la 55 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Serviți porții cu susul în jos, lingând sosul de pe fundul vasului peste fiecare porție.
Se presară cu zahăr pudră.