Pâine Prăjită Franceză Cu Banane Și Ciocolată

Pâine Prăjită Franceză Cu Banane Și Ciocolată
Banana-ciocolata pâine prăjită franceză ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 384 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză cu ciocolată și banane, Ciocolată Bananan Peste Noapte Pâine Prăjită Franceză, și Bananan și pâine prăjită franceză la cuptor cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas superficial.
2
Întindeți fiecare dintre cele 3 felii de pâine cu 1 1/2 linguri de alune-ciocolată; aranjați 1/3 cană felii de banane peste fiecare felie de pâine. Top sandvișuri cu 3 felii de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluneAlune
BananeBanane
PâinePâine
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând cu 1 sandviș la un moment dat, puneți-l în amestecul de lapte, rotind ușor pentru a acoperi ambele părți. Așezați cu grijă sandvișurile acoperite în tigaie. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Tăiați fiecare sandviș în 4 triunghiuri.
5
Se presară uniform cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista