Pâine prăjită franceză BLT cu vinetă de usturoi prăjită

Rețeta franceză Toast BLT cu vinaigrette de usturoi prăjită ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 874 calorii, 32g de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $3.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rucola, vinaigretă cu usturoi prăjit, brânză gruyincrucrore și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel la grătar cu pâine prăjită de usturoi prăjită și vinetă balsamică, Pâine prăjită franceză cu crustă de brânză sărată cu usturoi și parmezan, și Sfaturi pentru o pâine prăjită franceză mai sănătoasă + pâine prăjită franceză cu fulgi de ovăz cu afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați slănina pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când sunt crocante, 10 până la 15 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Combinați smântâna grea și ouăle într-un castron și bateți pentru a amesteca bine. Condimentează amestecul cu sare și piper după gust. Înmuiați pâinea în amestec timp de 15 minute, apoi întoarceți feliile și înmuiați încă 10 până la 15 minute.
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați uleiul de canola. Odată ce uleiul este fierbinte (va străluci ușor), prăjiți feliile de challah pe fiecare parte până se rumenesc, lucrând în loturi.
Transferați provocarea pe o foaie de copt și introduceți-o în cuptor.
Coaceți până când crema este gătită, 6 până la 8 minute; pâinea ar trebui să sufle sau să se umfle.
Scoateți din cuptor, acoperiți fiecare felie cu brânză rasă și readuceți tigaia la cuptor pentru a topi brânza. Odată ce brânza este topită, aproximativ 4 minute, scoateți din cuptor. Puneți 2 felii de slănină și 2 felii de roșii pe fiecare felie de challah și stropiți cu o parte din vinetă. Aruncați rucola cu pansamentul rămas (sau suficient pentru a acoperi) și așezați deasupra fiecărei bucăți.
Din Esquire mănâncă ca un om: singura carte de bucate de care un om va avea nevoie vreodată editată de Ryan D ' Agostino. Drepturi De Autor 2011 Hearst Communications, Inc. Publicat de Chronicle Books LLC.