Pâine prăjită de dovleac umplute cu Mascarpone de mure-Caramel
Rețeta de pâine prăjită franceză de dovleac umplută cu Mascarpone de mure-Caramel ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1293 calorii, 19g de proteine, și 93G de grăsime fiecare. Funcționează bine ca o farfurie destul de scumpă. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanilan, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mascarpone toast francez cu sirop de mure cald, Pâine prăjită de mure umplute cu Topping de mure, și Mascarpone Capsuni Umplute Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mare și gătiți, fără agitare, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Bateți încet în crema caldă, piureul de mure și lichiorul și gătiți până se omogenizează și ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Lichior
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Se scoate de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Să vină la temperatura camerei.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o foaie de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
7
Bateți împreună ouăle, zahărul și sarea într-un vas mare de copt până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
8
Adăugați piureul de dovleac, condimentele măcinate, laptele, 1/4 cană de smântână grea, vanilia și romul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Cremă Grea
Vanilie
Condimente
Lapte
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Puneți 4 felii de pâine în amestecul de cremă și lăsați să stea 2 minute. Întoarceți cu grijă feliile și lăsați să stea până când pâinea este complet înmuiată, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
10
În timp ce pâinea se înmoaie, încălziți 3 linguri de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când amestecul începe să sfârâie. Gatiti cele 4 felii de paine pana se rumenesc pe fund, aproximativ 2 pana la 3 minute. Răsturnați și continuați să gătiți până când fundul este maro auriu, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți pe foaia de copt din cuptor pentru a se încălzi. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și repetați procesul cu untul, uleiul și restul de 4 bucăți de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Cuptor
Tigaie
12
Combinați mascarpona și restul de 1/4 cană de smântână grea într-un bol și folosind un mixer de suport sau un mixer de mână, bateți până devine pufos și neted. Răzuiți amestecul într-un bol și pliați în câteva linguri de sos de mure-caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Cremă Grea
Mure
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
13
Puneți sosul într-o cratiță mică la foc mic și încălziți sau puneți-l în cuptorul cu microunde timp de un minut sau cam așa ceva pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
14
Scoateți pâinea prăjită franceză din cuptor și aranjați-le pe un platou de servire. Top 4 felii de pâine prăjită cu o păpușă mare de mascarpone de mure-caramel și unele dintre mure. Acoperiți cu restul de 4 bucăți de pâine prăjită și stropiți fiecare cu o parte din sosul cald de caramel de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Mure
Mascarpone
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Se presară cu zahărul cofetarilor, se ornează cu crenguță proaspătă de mentă și se servește.