Pâine Prăjită De Caise Umplute
Reteta umplute caise pâine prăjită franceză ar putea satisface pofta ta American în jurul 25 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 555 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.83 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de portocale, pâine, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți crema de brânză și 1 linguriță de vanilie până la pufos. Se amestecă nucile; deoparte.
Tăiați pâinea în 1-1 / 2-in. felii; tăiați un buzunar în partea de sus a fiecărei felii. Umpleți fiecare buzunar cu aproximativ 2 linguri amestec de brânză cremă. Într-un alt bol, bateți ouăle, smântâna, nucșoara și vanilia rămasă. Înmuiați ambele părți ale pâinii în amestecul de ouă, având grijă să nu stoarceți umplutura.
Gatiti pe o tava usor Unsa pana se rumeneste usor pe ambele parti.
Se așază pe o foaie de copt unsă; se coace la 325 de minute timp de 15-20 de minute sau până când un cuțit introdus aproape de mijloc iese curat.
Între timp, combinați conservele și sucul de portocale într-o cratiță mică; se încălzește.
Stropiți peste pâine prăjită fierbinte.