Pâine Prăjită Cu Zmeură Sănătoasă

Healthified zmeură pâine prăjită franceză coace ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 233 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână pâine, produs din ouă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Prăjită Cu Zmeură Umplută Sănătoasă, Mere Zmeură Pâine Prăjită Franceză Coace, și Caramel Cartofe" zmeură cremă de brânză cupele de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură.
Instrucțiuni
Pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Tăiați pâinea în felii de 24 (3/4 inci grosime).
Întindeți 12 felii cu cremă de brânză.
Întindeți feliile de pâine rămase cu conserve; așezați peste cremă de brânză pentru a face 12 sandvișuri. Aranjați în vasul de copt, apăsând împreună dacă este necesar pentru a se potrivi.
Într-un castron mediu, bateți produsul din ou, laptele, 1 lingură de zahăr și sarea cu sârmă până se omogenizează.
Se toarnă peste pâine în vas.
Lăsați să stea 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se încălzește cuptorul la 400 F. Acoperiți vasul cu folie; coaceți 10 minute. Descoperi; coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați ingredientele sosului până se omogenizează.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se fierbe 30 de secunde până la 1 minut sau doar până se îngroașă.
Așezați strecurătoarea peste bolul mediu; se toarnă amestecul de zmeură în strecurătoare. Apăsați amestecul cu spatele lingurii prin strecurătoare pentru a îndepărta semințele; aruncați semințele.
Serviți sosul peste pâine prăjită.