Pâine prăjită cu piure de mazăre Lemony
Această rețetă face 6 porții cu 256 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mazăre, pâine, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Mash De Fasole Albă Lemony, Salată Rece De Mazăre, și Tăiței soba cu zahăr și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, pătrunjelul, 1 lingură de ulei, un vârfde sare și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică.
Adăugați mazărea și gătiți la foc mediu,amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă,aproximativ 5 minute pentru mazărea proaspătă, aproximativ2 minute pentru congelat.
Scurgeți, rezervațilichid de gătit.
Transferați amestecul de mazăre într-un robot de bucătărie;pulsează până se formează o pastă grosieră.
Transferîntr-un castron mediu; se amestecă în arpagic, 1/2 linguricoaja de lămâie conservată, 1 lingură suc de lămâie,1/4 linguriță piper Alep și 2 linguri ulei. Stirin rezervat lichid de gătit de linguripână când amestecul este încă gros, dar tartinabil.Condimentați piureul de mazăre cu sare, piper negru și mai mult suc de lămâie,dacă doriți.
Stropiți pâinea prăjită cu ulei; se acoperă cu piure de mazăre,se presară cu 1/2 linguri rămase conservatecoaja de lamaie si mai mult piper Alep, anddrizzle cu mai mult ulei.
Faceți înainte: mash de mazăre poate fi făcut 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.