Pâine Prăjită Cu Parmezan Ciabatta
Reteta ciabatta parmezan toasturi ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pâine ciabatta, maioneză de canola și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Labneh cu lămâie și cimbru și pâine prăjită Ciabatta, Burgeri florentini feta cu Prosciutto încrețit pe rulouri de ciabatta prăjite cu parmezan, și Pâine Prăjită Cu Brânză Parmezană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Fierbeți feliile de pâine ciabatta 1 minut pe fiecare parte sau până la prăjit.
Combinați parmezanul și maioneza de canola.
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță de amestec de brânză pe fiecare felie; presărați fiecare cu un strop de piper negru proaspăt măcinat. Se fierbe 30 de secunde.