Pâine prăjită cu nuci și pere mic dejun răspândit

Pâine prăjită cu nuci și pere mic dejun răspândit
Dacă $2.63 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Toast cu nuc & pere mic dejun răspândit ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 640 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați brânză de vaci, pere, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Pâine prăjită franceză umplută cu mere, pere și nuci, Burger de curcan cu pere de ghimbir cu iaurt de pere, și Salată de pere și nuci cu o vinetă de pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați brânza de vaci într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă pere și nuci în brânză de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Întindeți amestecul de brânză de vaci pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate35
Revista