Pâine Prăjită Cu Fulgi De Ovăz

Pâine Prăjită Cu Fulgi De Ovăz
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Pâinea prăjită cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 32 și costă 29 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, lapte, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie, Făină De Ovăz Prăjită Cu Nucă De Cocos, și Prăjituri Prăjite Cu Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați 1 cană de făină, zahăr, drojdie și sare; se amestecă bine. Într-o cratiță mică, încălziți apa, laptele, melasa și untul până când un termometru citește 120-130 cm. (untul nu trebuie să se topească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se adaugă la amestecul de drojdie; bate la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
3
Adăugați ou, ovăz și 2 căni de făină; bate la mare timp de 2 minute. Se amestecă nucile și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore. Puneți aluatul în jos. Se modelează în două pâini rotunde; așezați pe foi de copt unse. Cu un cuțit ascuțit, tăiați patru bare paralele deasupra fiecărei pâini. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se coace la 375 la 20-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista