Pâine prăjită cu feta și ridiche

Pâine prăjită cu feta și ridiche
Feta-și-ridiche Toasts este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ridichi, Nasturel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Toasturi De Ridiche Nori, Radishing pozitiv: toasturi de ridiche cu unt de arpagic, și Pâine prăjită cu mazăre și feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Ungeți pâinea cu 1/4 cană de ulei de măsline și grătiți la foc mare, rotind o dată, până la prăjit. Acoperiți toasturile cu feta, ridichi și năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Stropiți cu ulei de măsline, presărați sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista