Pâine prăjită cu dovlecei și Kale
Această rețetă face 8 porții cu 407 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gros de pâine țărănească, delicata Squash —decojit, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă de ceapă, praz și Kale cu pâine prăjită Gruyere, Tocană de Cannellini cu cârnați și pâine prăjită cu Kale și brânză, și Pâine Prăjită De Dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mediu, aruncați dovleceii cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Întindeți dovleceii pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 30 de minute, rotind o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați kale și gătiți până se ofilesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați feliile de usturoi și gătiți până când varza este fragedă, cu aproximativ 3 minute mai mult. Condimentează varza cu sare și piper.
Adăugați dovleacul și aruncați ușor pentru a combina.
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă.
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și grătiți la foc mare, întorcând o dată, până la prăjit. Puneți dovleceii și varza pe pâine prăjită, acoperiți cu brânza rasă și serviți.