Pâine prăjită cu căpșuni și banane umplute cu sirop Grand Marnier

Pâine prăjită cu căpșuni și banane umplute cu sirop Grand Marnier
Reteta de paine prajita cu capsuni si banane umplute cu sirop Grand Marnier este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 982 calorii, 20g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr granulat, ouă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Prăjită Franceză Grand Marnier, Pâine prăjită umplute cu banane și sirop de arțar, și Ciocolată Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru căpșunile macerate: într-o cratiță medie, combinați căpșunile, zahărul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și 1/4 cană de apă și amestecați. Aduceți la foc mic, apoi coborâți căldura și rotiți. Gatiti pana cand capsunile sunt moi (dar nu se destrama) si lichidul este siropos, 7-8 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1
Combinați Grand Marnier, zahărul, coaja de portocală, sucul de portocale și 1/4 cană de apă într-o cratiță și fierbeți timp de 10 minute până se îngroașă ușor. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Pentru prăjitura franceză umplută cu căpșuni și banane: într-un bol mediu, bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, zahăr granulat, scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă crema de brânză pentru a se înmuia, apoi se întinde pe 6 felii de pâine. Topiți fiecare felie cu un strat de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Întindeți un strat subțire de gem de căpșuni pe celelalte 6 bucăți de pâine și acoperiți fiecare felie cu un strat de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5
Așezați fiecare felie de pâine cu căpșuni împreună cu o felie de pâine cu banane pentru a forma 6 sandvișuri. Apăsați în jurul marginilor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
6
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă (sau blat plat) la foc mediu-mic. Înmuiați sandvișurile în amestecul de ouă timp de câteva secunde pe fiecare parte, lăsând orice exces să se scurgă, apoi puneți-l în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, 3-4 minute pe fiecare parte. Feliați în jumătate pe diagonală și serviți acoperit cu căpșuni macerate, frișcă, felii de migdale prăjite și un praf bun de zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Stropiți cu siropul Grand Marnier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista