Pâine prăjită cu Caviar de Wasabi
Scallop Toasts cu Caviar Wasabi este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 30 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, caviar de wasabi, pâine sandwich și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Caviar afumat și Hummus pe pâine prăjită Pita, Somon de Wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, și Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Periați ușor pâinea pe ambele părți cu untul topit. Folosind un tăietor de biscuiți de 1 1/2 inci, tăiați 4 runde din fiecare felie de pâine. Aranjați pâinea pe o foaie de copt și prăjiți timp de 5 până la 6 minute sau până când este ușor aurie.
Lăsați toasturile să se răcească pe foaia de copt. Lăsați cuptorul pornit.
Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mică.
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Răzuiți scallionii fierți într-un robot de bucătărie și lăsați să se răcească.
Adăugați ghimbirul și pulsul până când sunt combinate.
Adăugați scoicile și procesați-le într-o pastă.
Transferați mousse-ul de scoică într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inci sau o pungă de plastic cu un colț decupat. Pipe o rotunjită 1/2 linguriță de mousse pe toasturi. Alternativ, lingurați mousse-ul pe pâine prăjită.
Folosind degetul sau o perie de patiserie, neteziți partea superioară a mousse-ului de scoici cu lichidul de decapare a ghimbirului.
Coaceți toasturile de scoici timp de aproximativ 5 minute sau până când blaturile sunt ferme, dar nu cauciucate.
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă jumătate din fiecare pâine prăjită cu caviarul și se presară cealaltă jumătate cu semințele de susan.
Garnisiți cu verdele de scallion feliat și serviți toasturile la temperatura camerei.
Faceți înainte: mousse-ul de scoici poate fi refrigerat până la 1 zi.
Recomandare vin: Stuckey: high-acid, low-alcool vinuri germane, cum ar fi ascuțite, minerale-driven 1997 Lingenfelder Grosskarlbacher Osterberg Sptlese Riesling, du-te cu ceva care are ghimbir sau wasabi-și toasturile au ambele.Triffon: crocantul 1995 Trimbach Riesling din Alsacia se ocupă și de aroma sărată a caviarului, dacă nu chiar mai bună, decât șampania mai tradițională; există, de asemenea, iluzia dulceții care se potrivește cu dulceața scoicilor.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.