Pâine prăjită cu Burrata și Rucola
Pâinea prăjită cu Burratan și Arugulan este o vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola pentru bebeluși, pâine ciabatta crustă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pâine Prăjită Cu Usturoi Și Salată De Rucola, Pâine plată cu prune și Burrata cu Balsamic și Rucola, și Caise la grătar cu Burrata, șuncă de țară și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaja rasă fin de la 1 lămâie
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. umpleți vasul mic cu apă.
Așezați jumătățile de pâine, tăiate lateral, pe foaia de copt; periați pâinea cu 2linguri de ulei de măsline. Pâine prăjită în cuptorpână când sunt crocante și aurii în jurul marginilor, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor.Periați ușor fiecare jumătate de pâine cu apă(nu înmuiați). Frecați părțile tăiate ale jumătăților de pâinecu părțile tăiate ale jumătăților de usturoi.
Așezați 2 jumătăți de pâine, tăiate cu fața în sus, unulfiecare din 6 plăci.
Stropiți fiecare pâine pe jumătate cu ulei de măsline. Acoperiți fiecare jumătate CU1 pană burrata; presărați sare și piper negru proaspăt măcinat și stropiți ușor cu ulei de măsline. Aruncați rucola cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mic; stropiți cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Salată de rucola Movilă deasupra burratafiecare jumătate de pâine; presărați fiecare cu coajă de lămâie rasă și serviți.
* O brânză italiană moale, proaspătă, făcută din mozzarella și smântână; disponibilă la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.