Pâine prăjită cu Burrata și Rucola
Pâinea prăjită cu Burratan și Rucola necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 216 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, pâine ciabatta crustă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine prăjită cu Burratan și Rucola, Pâine Prăjită Cu Usturoi Și Salată De Rucola, și Caise la grătar cu Burrata, șuncă de țară și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaja rasă fin de la 1 lămâie
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. umpleți vasul mic cu apă.
Așezați jumătățile de pâine, tăiate lateral, pe foaia de copt; periați pâinea cu 2linguri de ulei de măsline. Pâine prăjită în cuptorpână când sunt crocante și aurii în jurul marginilor, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor.Periați ușor fiecare jumătate de pâine cu apă(nu înmuiați). Frecați părțile tăiate ale jumătăților de pâinecu părțile tăiate ale jumătăților de usturoi.
Așezați 2 jumătăți de pâine, tăiate cu fața în sus, unulfiecare din 6 plăci.
Stropiți fiecare pâine pe jumătate cu ulei de măsline. Acoperiți fiecare jumătate CU1 pană burrata; presărați sare și piper negru proaspăt măcinat și stropiți ușor cu ulei de măsline. Aruncați rucola cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mic; stropiți cu sare și piper negru proaspăt măcinat.Salată de rucola Movilă deasupra burratafiecare jumătate de pâine; presărați fiecare cu coajă de lămâie rasă și serviți.
* O brânză italiană moale, proaspătă, făcută din mozzarella și smântână; disponibilă la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.