Pâine prăjită cu brânză de capră cu nuci, miere și cimbru
Această rețetă servește 4. O porție conține 208 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare de mare și piper proaspăt crăpat, ulei de nucă prăjită, pâine integrală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Miere de brânză de capră curmale cu nuci, Tartele cu brânză de mere și capră cu miere de cimbru, și Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul sau cuptorul pentru prăjitor de pâine la 375 buc. F (190 buc. c). Aranjați toasturile pe o foaie mică de copt cu margini.
Întindeți feliile de pâine prăjită uniform cu brânza de capră1 și presărați nucile, împărțindu-le uniform.
Stropiți 1/4 lingurițădin uleiul de nucă peste fiecare pâine prăjită.
Coaceți până când nucile sunt prăjite și brânza este caldă, aproximativ 5 minute.
Transferați toasturile în farfurii și condimentați cu sare și piper.
Stropiți fiecare pâine prăjită cu miere, apoi presărați frunzele de cimbru și serviți.
Retipărit cu permisiunea de la Kitchen Garden carte de bucate de Jeanne Kelley, 8013 Weldon Owen