Pâine Proaspătă De Drojdie

Pâine Proaspătă De Drojdie
Pâinea proaspătă de drojdie este o vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 1394 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți făină de pâine, prăjituri drojdie comprimată, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Încercați Sweet Hawaiian Mango Drojdie Pâine (Mașină De Pâine), Coacerea Pâinii: Pâine Dulce De Drojdie De Porumb, și Placa De Sud Devine Ponosită-Rulouri Proaspete De Drojdie, Gata Oricând De La Congelator pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Într-un castron foarte mare, combinați apa fierbinte, zahărul alb, sarea și scurtarea. Se amestecă pentru a dizolva scurtarea; lăsați să se răcească până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de drojdie și 6 căni de făină; bate bine. Se amestecă făina rămasă, câte 1 cană pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
5
Ulei ușor două boluri mari împărțiți aluatul în jumătate și așezați fiecare jumătate într-un bol; întoarceți-vă pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se dezumflă aluatul, se formează în runde și se lasă să crească din nou până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în șase bucăți egale și formați-l în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați pâinile în șase tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile și lăsați să crească până se dublează în volum, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute, până când pâinile se rumenesc și fundul sună gol când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista