Pâinea portugheză cu miere ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $3.16 pe portie. O porție conține 1312 calorii, 19g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână apă caldă, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Miere Portugheză, condimente și toate lucrurile frumoase, pâine cu fructe., Pâine Portugheză De Porumb, și Pâine portugheză cu șuncă și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 de bucăți de pâine cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Aduceți afine, fructe confiate și Port la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Confiate
Afine
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte, acoperit.
4
Pulsați nucile într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați făină, sare, bicarbonat de sodiu și condimente și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
6
Bateți împreună untul (2 1/2 bețișoare) și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 4 minute într-un mixer stand sau 6 cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
7
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
8
Se amestecă drojdia și apa caldă într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați o treime din amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați la viteză mică până se combină, apoi adăugați melasă și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
10
Se adaugă jumătate din amestecul de făină rămas și se amestecă până se combină, apoi se adaugă miere și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
11
Adăugați amestecul de drojdie și amestecul de făină rămas și amestecați până se combină, apoi amestecați amestecul de fructe confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Drojdie
12
Împărțiți aluatul între tigăi, netezind blaturile. (Nu lăsați aluatul să crească.)
13
Coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrele de pâini iese curată, 50 până la 60 de minute. Se răcește în tigăi pe un raft 10 minute, apoi se îndepărtează pâinile din tigăi și se răcește complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
1
Pâinea se păstrează, înfășurată strâns în folie de plastic și apoi folie, la temperatura camerei 1 săptămână.