Pâine Portocalie
Orange Pull-Apart Loaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miere, ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Mere Trage În Afară Pâine, Pull-Apart Caramel Pâine, și Cheesy Usturoi Trage Afară Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul mixerului de stand prevăzut cu un accesoriu pentru cârlig de aluat, combinați apa, drojdia, făina de semolă și mierea. Se amestecă pentru a se combina și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Adăugați făină de pâine, suc de portocale, ou și sare. Frământați la viteză mică până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Adăugați extract de vanilie, extract de portocale și unt. Continuați să frământați până când aluatul este strălucitor și elastic și untul este complet încorporat, cu aproximativ 5 minute mai mult. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ o oră.
Suprafața de lucru a făinii și scoateți aluatul. Frământați aluatul scurt, apoi tăiați-l în aproximativ 16 bucăți (este în regulă dacă sunt inegale).
Rotiți fiecare piesă într-o minge.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie rotundă înaltă, de 8 inci, cu spray de gătit antiaderent (funcționează și o tigaie cu arc).
Se toarnă zahărul pe o farfurie mică, se rulează fiecare bilă în zahăr pentru a-l acoperi și se aranjează bucățile în tigaie.
Presărați orice zahăr rămas deasupra bilelor. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și lăsați-o deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 30 de minute.
Când chiflele au crescut, scoateți folia de plastic și coaceți până se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Scoateți tava din cuptor, se lasa sa se raceasca pe un raft timp de 5 minute, rândul său, pâinea afară și lăsați-l să se răcească pe un raft. Acoperiți pâinea cu un prosop de bucătărie curat din care doriți o crustă mai moale.