Pâine plată la grătar cu cartofi, chingi și ierburi

Pâinea plată la grătar cu cartofi, Chincruvre și ierburi ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 450 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de brânză mozzarella cu lapte integral, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de ceapă verde la grătar și cartofi dulci cu Ch cald, Galuste De Ricotta Cu Chincurvre & Herbs, și Pene de cartofi la grătar cu ierburi proaspete și unt.
Instrucțiuni
Bateți apa și zahărul împreună în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat și presărați drojdia deasupra. Se lasă deoparte până când amestecul se bulează, aproximativ 10 minute.
Adăugați făina, sarea și uleiul de măsline măsurat și amestecați la viteză mică până când aluatul începe să se unească și arată ciudat, aproximativ 2 minute.Măriți viteza la mediu și continuați să amestecați până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 10 minute. Între timp, acoperiți un vas mare de amestecare cu ulei și puneți-l deoparte.Când aluatul este gata, formați-l într-o bilă, așezați-l în vasul cu ulei și întoarceți-l pentru a-l acoperi în ulei. Acoperiți cu folie de plastic.
Așezați cartofii într-o cratiță medie umplută cu apă sărată generos și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt doar fierți, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scurgeți cartofii și lăsați-i să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Tăiați-le în runde de 1/8 inch și puneți-le într-un castron mare.
Adăugați 1 lingură de ulei măsurat (puneți deoparte lingurița rămasă), condimentați cu sare și piper și aruncați ușor pentru a acoperi; pune deoparte.Odată ce aluatul a crescut, încălziți jumătate dintr-un grătar cu gaz sau cărbune la mare (aproximativ 450 de litri F până la 550 de litri F) și cealaltă jumătate la scăzut (aproximativ 250 de litri F până la 300 de litri f). Praf ușor o foaie de copt de 18 pe 13 inci cu făină.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe foaia de copt pregătită. Folosind mâinile, întindeți-l și modelați-l într-un dreptunghi dur de 16 pe 12 inci.Frecați grătarele cu generozitate cu un prosop înmuiat în ulei de măsline.
Ungeți partea superioară a aluatului cu ulei, condimentați cu sare și piper și așezați-l cu ulei în jos pe partea fierbinte a grătarului. Acoperiți și grătiți netulburați până când aluatul este umflat și au apărut urme de grătar pe fund, aproximativ 2 până la 3 minute.Întoarceți aluatul cu o spatulă sau clești și mutați-l în jumătatea mai rece a grătarului. Se presară uniform pe mozzarella. Aranjați cartofii condimentați peste mozzarella.
Presărați uniform ch-ul peste cartofi.Acoperiți și grătiți, rotind pâinea plată, dacă este necesar, pentru a evita orice puncte fierbinți, până când fundul este ușor carbonizat și brânza este topită, aproximativ 5 până la 8 minute. Între timp, așezați ierburile și fulgii de ardei roșu într-un castron mare, stropiți cu restul de 1 linguriță de ulei măsurat, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina; pus deoparte.Când pâinea plată este gata, transferați-o pe o tăietură și presărați salata de plante uniform deasupra.