Pâine plată la grătar cu cartofi, chingi și ierburi

Pâine plată la grătar cu cartofi, chingi și ierburi
Pâinea plată la grătar cu cartofi, Chincruvre și ierburi ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 450 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de brânză mozzarella cu lapte integral, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de ceapă verde la grătar și cartofi dulci cu Ch cald, Galuste De Ricotta Cu Chincurvre & Herbs, și Pene de cartofi la grătar cu ierburi proaspete și unt.

Instrucțiuni

1
Bateți apa și zahărul împreună în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat și presărați drojdia deasupra. Se lasă deoparte până când amestecul se bulează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați făina, sarea și uleiul de măsline măsurat și amestecați la viteză mică până când aluatul începe să se unească și arată ciudat, aproximativ 2 minute.Măriți viteza la mediu și continuați să amestecați până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 10 minute. Între timp, acoperiți un vas mare de amestecare cu ulei și puneți-l deoparte.Când aluatul este gata, formați-l într-o bilă, așezați-l în vasul cu ulei și întoarceți-l pentru a-l acoperi în ulei. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
1
Așezați cartofii într-o cratiță medie umplută cu apă sărată generos și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt doar fierți, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți cartofii și lăsați-i să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Tăiați-le în runde de 1/8 inch și puneți-le într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 1 lingură de ulei măsurat (puneți deoparte lingurița rămasă), condimentați cu sare și piper și aruncați ușor pentru a acoperi; pune deoparte.Odată ce aluatul a crescut, încălziți jumătate dintr-un grătar cu gaz sau cărbune la mare (aproximativ 450 de litri F până la 550 de litri F) și cealaltă jumătate la scăzut (aproximativ 250 de litri F până la 300 de litri f). Praf ușor o foaie de copt de 18 pe 13 inci cu făină.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe foaia de copt pregătită. Folosind mâinile, întindeți-l și modelați-l într-un dreptunghi dur de 16 pe 12 inci.Frecați grătarele cu generozitate cu un prosop înmuiat în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PunchPunch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți partea superioară a aluatului cu ulei, condimentați cu sare și piper și așezați-l cu ulei în jos pe partea fierbinte a grătarului. Acoperiți și grătiți netulburați până când aluatul este umflat și au apărut urme de grătar pe fund, aproximativ 2 până la 3 minute.Întoarceți aluatul cu o spatulă sau clești și mutați-l în jumătatea mai rece a grătarului. Se presară uniform pe mozzarella. Aranjați cartofii condimentați peste mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
CartofiCartofi
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
6
Presărați uniform ch-ul peste cartofi.Acoperiți și grătiți, rotind pâinea plată, dacă este necesar, pentru a evita orice puncte fierbinți, până când fundul este ușor carbonizat și brânza este topită, aproximativ 5 până la 8 minute. Între timp, așezați ierburile și fulgii de ardei roșu într-un castron mare, stropiți cu restul de 1 linguriță de ulei măsurat, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina; pus deoparte.Când pâinea plată este gata, transferați-o pe o tăietură și presărați salata de plante uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Pâine PlatăPâine Plată
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
7
Tăiați felii și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista