Pâine plată cu cartofi și praz cu verdeață

Pâine plată cu cartofi și praz cu verdeață
Această rețetă face 4 porții cu 535 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, aluat de pizza, verdeață și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine plată cu cârnați și cartofi cu verdeață de muștar, Pâine plată cu cartofi și ceapă, și Cartofi Dulci Și Pâine Plată Brie.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Presărați o foaie de copt cu făină de porumb și așezați aluatul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Combinați prazul, cartofii, cimbru, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și 1 1/2 linguri de ulei într-un castron mare. Împrăștiați amestecul de cartofi peste aluat și presărați cu Gruyre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 20 de minute.Feliați în pene și transferați pe farfurii individuale. Împărțiți verdele între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se presară cu 1/4 linguriță sare și se strecoară cu uleiul rămas.Bacsis: pentru a curăța prazul, care tind să fie nisipos, feliați-l conform rețetei dvs., apoi rotiți-l într-un castron cu apă rece. Nisipul se va scufunda până la fund. Scoateți-le și transferați-le într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista