Pâine plată cu cartofi și praz cu verdeață
Această rețetă face 4 porții cu 535 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, aluat de pizza, verdeață și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine plată cu cârnați și cartofi cu verdeață de muștar, Pâine plată cu cartofi și ceapă, și Cartofi Dulci Și Pâine Plată Brie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/4 inch.
Presărați o foaie de copt cu făină de porumb și așezați aluatul deasupra.
Combinați prazul, cartofii, cimbru, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și 1 1/2 linguri de ulei într-un castron mare. Împrăștiați amestecul de cartofi peste aluat și presărați cu Gruyre.
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 20 de minute.Feliați în pene și transferați pe farfurii individuale. Împărțiți verdele între plăci.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și se strecoară cu uleiul rămas.Bacsis: pentru a curăța prazul, care tind să fie nisipos, feliați-l conform rețetei dvs., apoi rotiți-l într-un castron cu apă rece. Nisipul se va scufunda până la fund. Scoateți-le și transferați-le într-o strecurătoare pentru a se scurge.