Pâine Pita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea Pita. Această rețetă servește 8 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 219 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, sirop de agave, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mărturisirea # 14: obișnuiam să o cunosc doar prin" pâine de buzunar " ... pâine Pita, Sandvișuri Cu Pâine Pita, și Pizza Cu Pâine Pita.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia și apa caldă într-un bol mare și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă siropul de agave, sarea și făina.
Se amestecă până se combină bine.
Adăugați uleiul și amestecați manual sau într-un robot de bucătărie timp de 6 până la 8 minute. Acoperiți vasul și lăsați aluatul să crească timp de 90 de minute într-un loc cald și uscat. Aluatul trebuie să dubleze dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și, dacă este posibil, folosiți o piatră de copt.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 8 bucăți.
Rotiți-le în bile, apoi acoperiți și lăsați să se odihnească 20 de minute pentru a lăsa aluatul să se relaxeze.
Îndepărtați o suprafață de lucru curată cu făină, apoi rotiți fiecare bilă la o grosime de 1/8 inci și aproximativ 6 inci în diametru. Gatiti pe piatra de copt pana se umfla si incepeti sa se rumeneasca aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Spritz cuptorul cu apă, în timpul coacerii, pentru a crea pitas frumos clare.