Pâine Picantă De Caise
Pâinea picantă de caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 283 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Dacă aveți coriandru măcinat, făină, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine De Ceai De Caise, Pâine De Brânză De Caise, și Data și pâinea de caise.
Instrucțiuni
Puneți caisele și sucul de ananas într-o cratiță mică. Se încălzește la foc mediu până la barbotare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Într-un castron mare, amestecați făina integrală de grâu, făina universală, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul brun, ghimbirul, coriandrul și scorțișoara.
Într-un castron separat, bateți împreună oul, uleiul vegetal și laptele de unt; se combină cu amestecul de caise răcit. Se amestecă treptat amestecul de zară / caise în amestecul de făină până se amestecă.
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită de 9x5 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi slăbiți părțile laterale ale pâinii cu un cuțit contondent.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă înainte de feliere.