Pâine Pesto Asiago
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., pâinea Pesto Asiago ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest condiment are 382 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, brânză asiago, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Asiago Pesto Răspândit, Pesto de rucola și Asiago, și Asiago-Pesto Piure De Cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un robot de bucătărie, adăugați migdalele și pulsați până se toacă mărunt.
Adăugați busuiocul, piperul negru și scorțișoara și procesați până se încorporează.
Adăugați 1 cană de brânză, pulsați de câteva ori, apoi cu mașina încă în funcțiune, adăugați încet uleiul de măsline.
Tăiați pâinea în jumătate, întindeți-o cu pesto și coaceți pe o foaie de biscuiți timp de 7 până la 10 minute. În acest moment, scoateți pâinea, presărați-o cu restul de 1/3 cană de brânză și porniți broilerul. Se fierbe pâinea până când brânza s-a topit și începe să se rumenească.
Scoateți din cuptor, tăiați-l în 8 porții și serviți imediat.