Pâine pentru micul dejun cu șofran și stafide

Pâine pentru micul dejun cu șofran și stafide
Șofran și stafide micul dejun pâine ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 190 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă caldă, unt, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine pentru micul dejun cu șofran și stafide aurii, Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun Cu Stafide De Scorțișoară, și Chifle Cu Stafide De Șofran.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele și șofranul; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
LapteLapte
2
Se dizolvă drojdia și 1 linguriță de zahăr în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute sau până se spumează. Se amestecă amestecul de lapte. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
3
Adăugați 5 căni de făină, stafide, 1/4 cană de zahăr, unt și sare în amestecul de lapte, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în jumătate. Formați fiecare porție într-o pâine rotundă de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, la o distanță de 3 inci, pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Faceți 2 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime deasupra fiecărei pâini folosind un cuțit ascuțit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când pâinile sunt rumenite pe fund și sună gol când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din tigaie; se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista