Pâine Pentru Micul Dejun
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Pâinea pentru micul dejun ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 375 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă caldă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mic dejun în pâine, Mic dejun în pâine, și Mic dejun în pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Se adaugă untul, sarea și zahărul și se amestecă până se topește; se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de lapte cu amestecul de drojdie.
Se amestecă oul și 3 căni de făină. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până când aluatul ajunge în vârfurile tigaiei, aproximativ 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute sau până când fundul pâinilor sună gol când este atins.
Așezați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.