Pâine Pentru Micul Dejun

Pâine Pentru Micul Dejun
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Pâinea pentru micul dejun ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 375 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă caldă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mic dejun în pâine, Mic dejun în pâine, și Mic dejun în pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă untul, sarea și zahărul și se amestecă până se topește; se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de lapte cu amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă oul și 3 căni de făină. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până când aluatul ajunge în vârfurile tigaiei, aproximativ 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute sau până când fundul pâinilor sună gol când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista