Pâine Pecan De Afine

Pâine Pecan De Afine
Cranberry Pecan pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 303 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, apă, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Pecan De Afine, Pâine de secară cu afine-pecan, și Pâine Rapidă Cu Afine-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți până când nucile încep să devină maronii aurii și devin parfumate, aproximativ 45 de minute. Urmăriți cu atenție nucile în timp ce se coc, deoarece ard rapid. Odată prăjite, puneți nucile deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Acoperiți afinele cu apă fierbinte și lăsați să se înmoaie în timp ce faceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Amestecați făina universală și făina de pâine cu apa din vasul unui mixer de stand sau al unui bol de amestecare și combinați pentru a face un aluat dur. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Se amestecă starterul cu aluat și sarea și se frământă până când aluatul este neted și elastic, 3 până la 5 minute dacă se folosește mixerul cu suport sau 9 până la 11 minute cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
6
Scurgeți afinele și frământați-le în aluat, împreună cu nucile pecan. Frământați încă 1 sau 2 minute, pentru a le încorpora complet în aluat. Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Nu loviți aluatul. Răzuiește aluatul crescut pe o suprafață de lucru ușor făinată și formează o pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
8
Se lasă să se odihnească 10 minute. Formați aluatul într-o pâine rotundă sau alungită, așezați pâinea pe o foaie de hârtie pergament, praf ușor cu făină și lăsați să crească până aproape că își dublează dimensiunea, încă 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Dacă folosiți o piatră de copt sau pizza, lăsați-o să se încălzească în cuptor cu cel puțin 45 de minute înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Ungeți partea superioară a pâinii cu apă și faceți tăieturi superficiale în pâine cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Așezați pâinea și hârtia pergament în cuptor, deasupra unei foi de copt sau a unei pietre și coaceți până se rumenesc și pâinea sună goală când este bătută, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți pâinea într-un suport de răcire, periați cu unt topit și lăsați să se răcească cel puțin 1 oră înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista