Pâine maro Boston III

Pâine maro Boston III
Boston Brown Bread III necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 395 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bicarbonat de sodiu, făină, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o pâine foarte prietenoasă cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Pâine Maro Boston, Pâine Maro Boston, și Pâine Maro Boston pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9x5 inch, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina integrală de grâu, făina universală, bicarbonatul de sodiu și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă melasa și Zara până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MelasăMelasă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de o oră sau până când ați terminat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 5 minute, apoi se scoate din tigaie. Se răcește complet înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista