Pâine Maro Boston
Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 182 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, făină de pâine brună, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine Maro Boston, Pâine Maro Boston, și Pâine Maro Boston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Ungeți cu generozitate o formă de budincă de 1 litru sau o cutie de cafea de 1 kilogram.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol de amestecare. Se amestecă melasa și laptele. Îndoiți coacăzele.
Umpleți matrița sau cutia de cafea cu aluat. Ar trebui să vină aproximativ două treimi din drum. Acoperiți partea superioară cu folie și legați-o bine cu o sfoară pentru a o face etanșă.
Așezați într-o tigaie adâncă și umpleți tigaia cu apă clocotită, pentru a veni la jumătatea părții matriței.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se lasă la abur timp de 2 ore, verificând nivelul apei după 1 oră.
Adăugați mai multă apă clocotită dacă este necesar. Verificați lipind o frigăruie în pâine; va ieși curat când este gata.
Îndepărtați șirul și folia și lăsați să se răcească timp de 1 oră înainte de a se desface.
Gătitul lui Jasper White din Noua Anglie de Jasper White