Pâine Lipicioasă De Malț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea lipicioasă de malț. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâini lipicioase de malț, Pâine de malț cu banane și miere, și Pâine de malț de curmale și ghimbir.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F. F. Ungeți o tigaie de pâine de 8 pe 4 inci și puneți - o deoparte. Într-un bol de amestecare, combinați ceaiul, 1 1/4 cană extract de malț, zahăr și stafide și amestecați până când ingredientele sunt bine combinate.
Adăugați ouăle bătute și amestecați din nou.
Într-un castron separat, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Se amestecă ingredientele umede și uscate împreună și se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți până când pâinea se rumeneste și un cuțit subțire introdus în centrul pâinii iese curat, aproximativ 50 de minute.
Presărați restul de 1/2 linguriță de extract de malț peste pâine cât este cald și lăsați să se răcească.
Scoateți din tigaie, feliați și serviți.