Pâine La Grătar
Pâinea la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 266 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, ciuperci, ardei gras și oregano. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Rozmarin (Macaroane Grill Copycat), Cum să Grătiți puiul pe aragaz (metoda easy Grill Pan), și 31 Cel Mai Bun Grătar.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare rolă într-un 8-in. la 10-in. cerc, întorcând frecvent aluatul; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, călește usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adăugați ciuperci; se sotează 2-3 minute.
Adăugați ceapa, ardeii, mazărea, sarea, piperul și oregano; se prăjește timp de 3 minute până când legumele sunt crocante.
Între timp, grătiți pâinea, neacoperită, la foc mediu-mare timp de 30-45 de secunde pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Umpleți cu amestec de legume și serviți imediat. Pâinea poate fi reîncălzită la cuptorul cu microunde.