Pâine italiană folosind o mașină de pâine

Pâine italiană folosind o mașină de pâine ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 43 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, ulei de măsline, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 328 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine/Filtru De Pâine), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra-Ușoară (Abm) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, zahărul brun, apa caldă, sarea, uleiul de măsline și drojdia în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul aluatului; apăsați Start.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Formați aluatul în două pâini.
Așezați cusătura pâinilor cu fața în jos pe o tăietură presărată generos cu făină de porumb. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească, până când se dublează în volum aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mic, bateți împreună oul și 1 lingură de apă.
Ungeți pâinile înălțate cu amestec de ouă. Faceți o singură tăietură lungă și rapidă în centrul pâinilor cu un cuțit ascuțit. Agitați ușor placa de tăiere pentru a vă asigura că pâinile nu se lipesc. Dacă se lipesc, folosiți o spatulă sau un cuțit de patiserie pentru a slăbi. Glisați pâinile pe o foaie de copt cu o mișcare rapidă, dar atentă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt lovite pe fund.