Pâine irlandeză de sodă din județul Cork

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați pâinea irlandeză de sodă din județul Cork. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 409 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut această masă de dimineață. Un amestec de unt, făină de auto-creștere, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez, și Pâine De Sodă Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt rotund de 9 inci.
Într-un castron mare, tăiați împreună făina, zahărul și untul care se ridică cu un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă stafidele. Într-un castron separat, amestecati împreună ou cu 1 cana de lapte. Se amestecă ușor amestecul de lapte în amestecul de făină până se menține împreună.
Așezați aluatul în vasul de copt pregătit și ungeți blatul cu 1 lingură de lapte pentru o crustă maro aurie frumoasă.
Introduceți pâinea în cuptorul preîncălzit. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți timp de 1 oră.
Se lasă să se răcească înainte de servire.