Pâine Irlandeză De Dimineață

Reteta pâine de dimineață Irlandeză este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 10 porții cu 224 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de ovăz laminat, bicarbonat de sodiu, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km.F. Ungeți o foaie de copt. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Folosiți un tăietor de patiserie sau degetele pentru a freca untul în amestecul de făină.
Adăugați zară și amestecați până se formează aluatul. Se amestecă ovăzul până se distribuie uniform.
Formați aluatul într-o bilă și așezați-l pe foaia de copt.
Se presara partea de sus a pâine cu zahăr.
Coaceți pâinea până devine aurie și un tester de tort iese curat, aproximativ 40 de minute.